De aliens en ik

 

Nadat ik veel zelfonderzoek had gedaan en weer iets beter kon bewegen, wilde ik leren, dat wat ik ontdekt had vast te houden. En mijzelf niet uit mijn kracht te laten trekken. Ik ben toen vrijwilligerswerk gaan doen, voor één ochtend in de week bij een spiritueel centrum. Dit om een beetje bij mensen te komen waar ik mijzelf kon uiten op de manier die bij mij hoorde.

 

Hier kwam ik een therapeut tegen , Chaggai Katz , die vreselijk leuke en "down to earth" mensen als client had. Hij werkte met aliens en buitenaardsen , zei hij , wat ik heel apart vond.

Het was een hele lieve , rustige en nuchtere man. Na een tijd vond ik dat ik maar een bezoekje moest brengen bij hem voor mijn rugklachten. Na de eerste behandeling, zag en voelde ik van alles, wat ik bij mijn tweede bezoek aan hem vertelde. Ik moest alles beschrijven bij de tweede behandeling. Hij vertelde mij dat ik dit werk moest gaan doen, want de et's wilde graag met mij werken. Ik stond raar te kijken en geloofde het allemaal niet. Eenmaal thuis behandelde ik eerst wat bekenden, die zeiden dat ze van alles voelden en het heel bijzonder vonden. 

 

Tevens ben ik bij een lezing van Robert van den Broek 'vast' komen te zitten. Robert kwam later bij mij om mij 'los' te maken. Hij zei dat ik 'vast' zat, omdat ik niets met mijn energie deed en niet alles zei wat ik moet en wil zeggen. Hij zei: "Je moet echt je pad gaan volgen, het is nu de tijd voor je." Dit was twee weken voordat ik bij Haggai kwam. En ook Haggai vertelde mij dat ik last van mijn rug had, omdat mijn geestelijke trilling zo snel was gegaan ten opzichte van mijn lichamelijke trilling.  

 

Nu gaat het steeds beter, omdat ik doe wat ik moet doen. Ik geef Et-healingen met heel mijn hart en ziel. Dat is ook wat ik wil, mensen terugbrengen naar hun puurheid, hun ziel, hun essentie. 'Zijn' in al zijn puurheid, zonder alle lagen van ervaringen die de mens beperken en die het 'weten' vertroebelt en dus ook de 'waarheid'.

Leven vanuit 'zijn', is weten, liefde, licht.  

 


Rust en vernieuwing

 

Meestal ontstaat er uit een periode van rust, vernieuwing.

 

Dit voelt meestal heel vervelend, want het is net of je in een soort dal zakt, van sleur, stilstand, leegte, vermoeidheid.

 

Ook ik heb twee weken in deze toestand gezeten. Hierdoor zijn er nieuwe ideeen ontstaan.

Door mijn eigen groei, passen sommige dingen niet meer bij mij. Zo ook de naam 'et-healing'.

 

Ik ben begonnen met et-healing omdat mij werd gezegd dat ik dit ook kon. Maar door de vele behandelingen in mijn praktijk, ga je een eigen identiteit krijgen.

 

Ik merkte dat ik altijd met licht werkte en met lichtwezens. Licht (energie) is namelijk de bron van alles. Dus waarom zou ik het et-healing blijven noemen als ik eigenlijk met het licht 'in' alles werk. Ook met het licht in het buitenaardsen leven.

 

Ik gaf ook nooit namen aan mijn helpers omdat ik de vorm nooit belangrijk vond maar meer gefocust was op hun licht. ( uitstraling van de bron).

 

Na twee weken stilte valt ook dit kwartje weer voor mij, en vormt zich vanzelf weer het inzicht dat ik altijd vanuit de bron heb gekeken naar de bron, en was deze naamswijziging dus ook op zijn plek. Zeker voor mijn gevoel van herkenning, en thuisvoelen in wat ik doe.