Na enige praktijkervaringen met de et-healingen, merk ik, dat ik eigenlijk meer met licht van mijzelf, de client en het universum werk.

 

Ik voeg de energieen samen om een totaalplaatje te krijgen in het geheel.

Deze energieen bij elkaar verduidelijken de blauwdruk van de client, waardoor 'dat' behandelt wordt wat voor de client NU belangrijk is voor verdere ontwikkeling en genezing.

 

Wij komen allemaal uit de bron van licht. Alles van het universum ,inclusief aarde. Dus het is logisch dat alles verbonden is met 'het licht' (energie van bewustzijn).

Deze verbondenheid is de sleutel van de 'universal-light-healing', de blauwdruk.De behandeling vindt plaats in het bewustzijnsveld van de client, waarin zich de blauwdruk bevindt, plattegrond van het energetisch veld van de client.

 

Het aanwezig zijn van mijzelf in het bewustzijnsveld maakt de verbinding. Er kan energetisch contact ontstaan met andere lichtvormen, die door het contact handelingen kunnen verrichten, afgestemd op jouw energetische blauwdruk, waardoor de bewustzijnsgroei afgestemd is op jouw individuele pad terug naar je ware Zelf.

 

Het is jouw eigen uitgestippelde pad (blauwdruk), waar jij zelf de plattegrond van hebt gemaakt, waar je op wordt gezet. Hierdoor dient de ervaring zich aan, om bewust te worden van je automische handeling, om "het", naar eigen hartsgevoel/zielsgevoel, om te zetten, en zo jouw eigen richting te volgen, terug  naar de Bron.

 

De vorm is er om de Bron te ervaren, " de bewustwording" om de weg terug te vinden. Ziektes

 

Op Aarde zouden er helemaal geen ziektes hoeven te zijn.

 

Ieder mens maakt in de loop van zijn leven crisissen en  veranderingen door waarbij zich ziektes kunnen ontwikkelen.

 

Wat een ziel probeert te zeggen met een ziekte is: ik ben ontevreden met het leven zoals het nu is, ik wil het graag anders, maar ik durf deze verandering niet aan.

Iedereen kent fases in zijn leven waarin zich symptonen van een ziekte voordoen en waarbij hij vanzelf een verandering in zijn leven aanbrengt door een andere instelling ten opzichte van een slepende kwestie aan te nemen of door een nieuwe beslissing te nemen, waardoor hij de crisis te boven komt. Door deze veranderingen wordt de levenssituatie weer ontspannen en de helende krachten van het lichaam zorgen ervoor dat hij op natuurlijke wijze gezond wordt.

 

 Universal-light-healing helpt bij het bewust worden van patronen waar je zelf niet uit komt.

 

Als je jezelf aan het ontwikkelen bent naar een groter bewustzijn kom je regelmatig punten tegen waar je niet verder komt omdat je het niet ziet.

 

Universal-light-healing laat je ervaren waar de "blind spot" zit.

 

Soms gebeurt dit wel eens spontaan en ben je een ervaring rijker in je bewustwording. Je ervaart het vaak maar een keer heel intens, om die "blind spot" even goed te ervaren (voelen).

 

Dit zijn vaak de punten waar het inzicht ERVAREN wordt en wat je kunt gaan ontwikkelen in je leven tot het gesetteld is. Hierdoor kun je weer een stapje verder met je zelfontwikkeling. Maar soms kun je er niet bij omdat je vast zit in een patroon dat voor jou even niet zichtbaar is.

 

Die punten die je even ophouden, zijn de punten die de universal-light-healings los maken om ze te laten zien of voelen. Hierdoor wordt de vicieuze cirkel waar je inzit heel duidelijk en makkelijk te doorbreken, omdat er voelbaar iets in je energie wordt gedaan waardoor je ware zelf reageert, en niet de gemaakte persoonlijkheid.

Dit kan in dezelfde week plaatsvinden door gebeurtenissen die de kracht in jezelf openen in jouw reaktie of handeling, en tevens synchronisatie van gebeurtenissen die je Nu nodig hebt om te ontwikkelen in groei.

 Het is aan jou om hiervan bewust te blijven en zo de veranderingen in je leven te settelen zodat je verder kan met de volgende stap in bewustwording.

 

Zo kunnen de healingen je helpen met het vergroten van je bewustwording op de weg terug naar je ziel.

 

Want vanuit de ziel leven is het zelfgenezende vermogen openen hier op aarde.

 

Als alles vanuit de Ziel werd gedaan zouden er geen blokkades en ziektes zijn.


BEHANDELING:

Duur:  ongeveer 2 uur, met voor-en na-gesprek

de healing zelf duurt  een half uur .

 

TOT EIND FEBRUARI,    

Tijdelijk: 35 euro (voor mensen met Breda-pas is er een regeling te treffen)

 

Normaal tarief: 50 euro

Boeking van twee behandelingen: 75 euro

Boeking van drie behandelingen: 110 euro