Wat doet Universal light healing eigenlijk met jou.

 

Bewustzijn krijg je niet kado, het is iets waar je zelf aan moet werken. Vanuit jouw ervaringen, emoties en gevoelens. De ervaringen blijven zich herhalen vermomd in verschillende vormen, net zolang totdat jij het patroon ziet waar je in zit, en  inzicht hebt gekregen in dit stuk van jou.

Universal light healing creëert 'dat' stuk in je dagelijks leven waar je zelf niet voor durft te kiezen. Die keuze wordt voor jou gemaakt, door het universum, in de healing.

Een veranderde situatie, waardoor er een anders handelen wordt uitgelokt, een handelen zonder analyse, een handelen vanuit je instinct en niet wat je aangeleerd is of gewend bent.

Wat er wel van jou wordt gevraagd is dat je 'ziet en ervaart' wat er nu gebeurt.

De handeling is veranderd, waarin jij  geblokkeerde, maar waarin is je handelen veranderd, en hoe voelde dat? Het is vaak een bevrijding om uit je patroon te stappen en het te herkennen. Het geeft inzicht in jezelf, waardoor je het volgende inzicht mag gaan ontdekken.

Universal light healing versnelt jouw proces om op jouw eigen (ziels) pad te komen, door de aangeleerde patronen te doorbreken, door inzicht (met een andere ervaring), en los te laten . 

 

BIJVOORBEELD :

Iemand zit in een patroon van continu zorgen voor haar kind, terwijl ze al de deur uit zijn, terwijl zij voelt dat het teveel voor haar wordt en ze weet dat zij dit niet volhoudt maar kan het niet loslaten, omdat ze denkt dat ze haar kind in de steek laat.

Wat er na een healing gebeurt is dat zij, in de weken na de healing, het heel druk kan krijgen waardoor haar dochter haar niet kan bereiken en een andere oplossing zoekt.

Wat de klant mag gaan zien is; dat er niks ernstigs gebeurt als zij niet altijd bereikbaar is (of wel eens meer 'mag zeggen ). Dus de verandering van jouw patroon is geen ramp, maar jij gaat het nu zien waardoor je het kunt veranderen of loslaten.

Het zijn heel gewone ervaringen in het leven die door de healing een draai krijgen, omdat jij de draai/verandering niet aandurft.

Universal light healing (het universum), zet jou in de veranderde/andere situatie waardoor jij niet anders kan, en jij mag gaan zien dat de veranderde situatie ook mogelijk is, zonder desastreuze gevolgen, maar beter voor jouw innerlijke vrijheid, de innerlijke dialoog tussen denken en voelen wordt opgelost.
Door te vertellen wat er speelt als je terugkomt kan ik je uitleggen wat er nu plaats heeft gevonden, waardoor je 'de stap' en 'de healing' begrijpt en misschien het bewuste pad gaat zien van jou zelf in het geheel.

Mensen zoeken het vaak te ver. Het is 'zien' wat voor kansen het "normale leven" je biedt. Als je het niet ziet (je blokkades) dikt universal light healing het ff aan.💖🙋

 De behandeling vindt plaats in het bewustzijnsveld van de client, waarin zich de blauwdruk bevindt, plattegrond van het energetisch veld van de client.

 

Het aanwezig zijn van mijzelf in het bewustzijnsveld maakt de verbinding. Er kan energetisch contact ontstaan met andere lichtvormen, die door het contact handelingen kunnen verrichten, afgestemd op jouw energetische blauwdruk, waardoor de bewustzijnsgroei afgestemd is op jouw individuele pad terug naar je ware Zelf.

 

Het is jouw eigen uitgestippelde pad (blauwdruk), waar jij zelf de plattegrond van hebt gemaakt, waar je op wordt gezet. Hierdoor dient de ervaring zich aan, om bewust te worden van je automische handeling, om "het", naar eigen hartsgevoel/zielsgevoel, om te zetten, en zo jouw eigen richting te volgen, terug  naar de Bron.

 

De vorm is er om de Bron te ervaren,

" de bewustwording" om de weg terug te vinden. Ik zet jou in je eigen verhaal, daar waar jij blijft hangen in de groei naar jezelf.

 

Dit wordt getriggert door de healing in jouw energielichaam (volgens jouw blauwdruk, de volgorde van jouw eigenheid).

 

Hierdoor vindt er een ervaring plaats, na de healing, in je gewone leven, die het vaste patroon laat voelen, omdat je er ineens anders op reageert.

 

Door alertheid, merk je op dat je reaktie anders is, en daardoor een andere beleving geeft.

 

De andere reaktie wordt door de energetische verschuivingen, door de healing, bewerkstelligd.

 

Hierdoor ¨ervaar¨ jij wat deze andere reaktie met jou doet, hoe dit voelt voor jou.

 

Het is aan jou om dit vast te houden, om uit een patroon te stappen. Een patroon waar je niet bewust van was, of wat je niet aandurfde.

 

Deze verandering haalt je uit een onbewuste gewoonte, om bewust te worden van jezelf, en bewust deze verandering van reaktie vast te houden.

 

Zo kun je steeds een stukje onbewustheid, ¨bewust¨ worden in een ervaring die voor jou  wordt gecreeerd in je energetische veld, door Universal light healing.

 

Voelen, hoe iets voelt, is de beste manier om jezelf over te geven aan transformatie, omdat je ervaart wat het met je doet.Universal-light-healing helpt bij het bewust worden van patronen waar je zelf niet uit komt.

 

Als je jezelf aan het ontwikkelen bent naar een groter bewustzijn kom je regelmatig punten tegen waar je niet verder komt omdat je het niet ziet.

 

Universal-light-healing laat je ervaren waar de "blind spot" zit.

 

Soms gebeurt dit wel eens spontaan en ben je een ervaring rijker in je bewustwording. Je ervaart het vaak maar een keer heel intens, om die "blind spot" even goed te ervaren (voelen).

 

Dit zijn vaak de punten waar het inzicht ERVAREN wordt en wat je kunt gaan ontwikkelen in je leven tot het gesetteld is. Hierdoor kun je weer een stapje verder met je zelfontwikkeling. Maar soms kun je er niet bij omdat je vast zit in een patroon dat voor jou even niet zichtbaar is.

 

Die punten die je even ophouden, zijn de punten die de universal-light-healings los maken om ze te laten zien of voelen. Hierdoor wordt de vicieuze cirkel waar je inzit heel duidelijk en makkelijk te doorbreken, omdat er voelbaar iets in je energie wordt gedaan waardoor je ware zelf reageert, en niet de gemaakte persoonlijkheid.

Dit kan in dezelfde week plaatsvinden door gebeurtenissen die de kracht in jezelf openen in jouw reaktie of handeling, en tevens synchronisatie van gebeurtenissen die je Nu nodig hebt om te ontwikkelen in groei.

 Het is aan jou om hiervan bewust te blijven en zo de veranderingen in je leven te settelen zodat je verder kan met de volgende stap in bewustwording.

 

Zo kunnen de healingen je helpen met het vergroten van je bewustwording op de weg terug naar je ziel.

 

Want vanuit de ziel leven is het zelfgenezende vermogen openen hier op aarde.

 

Als alles vanuit de Ziel werd gedaan zouden er geen blokkades en ziektes zijn.BEHANDELING:

Duur:  ongeveer 2 uur, met voor-en na-gesprek

de healing zelf duurt  een half uur .

TARIEF: 35 euro (graag contant betalen)

 

Tevens kun je een AFSTANDS-HEALING aanvragen.

De kosten zijn 25 euro voor ong. 1uur met healing erbij.

Maar voor een diepgaander coaching gesprek plus healing 35 euro.

 

Duur: 30 minuten voor de healing zelf. Daarna de mogelijkheid voor communicatie.

 

Hiervoor vraag ik wel een recente selfie, die je bij je mail of app mee kunt sturen.

(en je hoeft er niet knap op te staan hoor :)).

Deze heb ik nodig om mijzelf op jou in te tunen.

Het zou fijn zijn als je kunt vermelden wat jouw reden voor de healing is.

__________________________________(voor mensen met Breda-pas valt een regeling te treffen)