Na enige praktijkervaringen met de et-healingen, merk ik, dat ik eigenlijk meer met licht van mijzelf, de client en het universum werk.

 

Ik voeg de energieen samen om een totaalplaatje te krijgen in het geheel.

Deze energieen bij elkaar verduidelijken de blauwdruk van de client, waardoor 'dat' behandelt wordt wat voor de client NU belangrijk is voor verdere ontwikkeling en genezing.

 

Wij komen allemaal uit de bron van licht. Alles van het universum ,inclusief aarde. Dus het is logisch dat alles verbonden is met 'het licht' (energie van bewustzijn).

Deze verbondenheid is de sleutel van de 'universal-light-healing', de blauwdruk.


Hoe het werkt

 

Wanneer ik contact maak met de lichtwezens of buitenaardsen , kies ik een kleurenstraal uit en dan is het hun  taak als collectief (ZIJN) een straal uit te zenden welke kleur bij dat bewustzijn hoort, waar het om gaat bij de client.

 

Binnen de straal komen dan bewustzijnsdeeltjes bij elkaar. Dat geldt voor mij als behandelaar maar ook voor de client. Deze bewustzijnsdeeltjes uit verschillende dimensies vormen zich tot een bundel energie en zorgen dat deze bundel op het fysieke niveau terechtkomt. Het is de blauwdruk die gelezen wordt voor behandeling.

 

Verder sta ik in contact met het Hogere Zelf, dat ook als adapter voor de energie dient.

Zij helpen enerzijds energetisch en anderzijds door een les te geven, zodat we bewuster met de situatie kunnen omgaan, en de samenhang kunnen zien. En daardoor anders in het leven staan.

 

Door het bewuster worden, kunnen de fysieke klachten genezen. Zoals hernia, slechte doorbloeding, migraine e.a. Want iedere klacht heeft met je geestelijk bewustzijn op dat moment te maken.

 

Omdat de behandeling vanuit een andere dimensie plaatsvindt kan het resultaat trager zijn, maar bij sommigen is het resultaat direct merkbaar.

 

 

 

 Ziektes

 

In de fijnstoffelijke sferen bestaan er geen ziektes, d.w.z. op Aarde zouden er helemaal geen ziektes hoeven te zijn, mits wij bereid zijn om gezond te zijn.

 

Ieder mens maakt in de loop van zijn leven crisissen en  veranderingen door waarbij zich ziektes kunnen ontwikkelen.

 

Wat een ziel probeert te zeggen met een ziekte is: ik ben ontevreden met het leven zoals het nu is, ik wil het graag anders, maar ik durf deze verandering niet aan.

Iedereen kent fases in zijn leven waarin zich symptonen van een ziekte voordoen en waarbij hij vanzelf een verandering in zijn leven aanbrengt door een andere instelling ten opzichte van een slepende kwestie aan te nemen of door een nieuwe beslissing te nemen, waardoor hij de crisis te boven komt. Door deze veranderingen wordt de levenssituatie weer ontspannen en de helende krachten van het lichaam zorgen ervoor dat hij op natuurlijke wijze gezond wordt.

 

 Universal-light-healing helpt ook bij het los maken van patronen waar je zelf niet uit komt.

 

Als je jezelf aan het ontwikkelen bent naar een groter bewustzijn kom je regelmatig punten tegen waar je niet verder komt omdat je het niet ziet.

 

Universal-light-healing laat je ervaren waar de "blind spot" zit.

 

Soms gebeurt dit wel eens spontaan en ben je een ervaring rijker in je bewustwording. Je ervaart het vaak maar een keer heel intens, om die "blind spot" even goed te ervaren (voelen).

 

Dit zijn vaak de punten waar het inzicht ERVAREN wordt en wat je kunt gaan ontwikkelen in je leven tot het gesetteld is. Hierdoor kun je weer een stapje verder met je zelfontwikkeling. Maar soms kun je er niet bij omdat je vast zit in een patroon dat voor jou even niet zichtbaar is.

 

Die punten die je even ophouden, zijn de punten die de universal-light-healings los maken om ze te laten zien of voelen. Hierdoor wordt de vicieuze cirkel waar je inzit heel duidelijk en makkelijk te doorbreken, omdat er voelbaar iets in je energie gedaan wordt waardoor je het inzicht en de kracht hebt.

 

Dit is dan in de week ernaar voelbaar door de helderheid, de kracht in jezelf en tevens synchronisiteit waarin de ervaringen zich dan presenteren.  Het is aan jou om hiervan bewust te blijven en zo de veranderingen in je leven te settelen zodat je verder kan met de volgende stap in bewustwording.

 

Zo kunnen de healingen je helpen met het vergroten van je bewustwording op de weg terug naar je ziel.

 

Want vanuit de ziel leven is het zelfgenezende vermogen openen hier op aarde.

 

Als alles vanuit de Ziel werd gedaan zouden er geen blokkades en ziektes zijn.


BEHANDELING:

Duur:  1 tot 2 uur met voor- en nagesprek

Kosten:   25 euro  (Deze prijs is voor mij zo gehouden omdat ik het heel belangrijk vind, dat mensen een traject moeten kunnen volgen als zij dat zelf willen of nodig hebben). De keus ligt altijd bij de client, maar dat er wat financiele ruimte is vind ik heel belangrijk

(voor mensen met Breda-pas is er een regeling te treffen)