Wat doet Universal light healing eigenlijk met jou.

 

Bewustzijn krijg je niet kado, het is iets waar je zelf aan moet werken. Vanuit jouw ervaringen, emoties en gevoelens. De ervaringen blijven zich herhalen vermomd in verschillende vormen, net zolang totdat jij het patroon ziet waar je in zit, en  inzicht hebt gekregen in dit stuk van jou.

Universal light healing creëert 'dat' stuk in je dagelijks leven waar je zelf niet voor durft te kiezen. Die keuze wordt voor jou gemaakt, door het universum, in de healing.

Een veranderde situatie, waardoor er een anders handelen wordt uitgelokt, een handelen zonder analyse, een handelen vanuit je instinct en niet wat je aangeleerd is of gewend bent.

Wat er wel van jou wordt gevraagd is dat je 'ziet en ervaart' wat er nu gebeurt.

De handeling is veranderd, waarin jij  geblokkeerde, maar waarin is je handelen veranderd, en hoe voelde dat? Het is vaak een bevrijding om uit je patroon te stappen en het te herkennen. Het geeft inzicht in jezelf, waardoor je het volgende inzicht mag gaan ontdekken.

Universal light healing versnelt jouw proces om op jouw eigen (ziels) pad te komen, door de aangeleerde patronen te doorbreken, door inzicht (met een andere ervaring), en los te laten . 

 

BIJVOORBEELD :

Iemand zit in een patroon van continu zorgen voor haar kind, terwijl ze al de deur uit zijn, terwijl zij voelt dat het teveel voor haar wordt en ze weet dat zij dit niet volhoudt maar kan het niet loslaten, omdat ze denkt dat ze haar kind in de steek laat.

Wat er na een healing gebeurt is dat zij, in de weken na de healing, het heel druk kan krijgen waardoor haar dochter haar niet kan bereiken en een andere oplossing zoekt.

Wat de klant mag gaan zien is; dat er niks ernstigs gebeurt als zij niet altijd bereikbaar is (of wel eens meer 'mag zeggen ). Dus de verandering van jouw patroon is geen ramp, maar jij gaat het nu zien waardoor je het kunt veranderen of loslaten.

Het zijn heel gewone ervaringen in het leven die door de healing een draai krijgen, omdat jij de draai/verandering niet aandurft.

Universal light healing (het universum), zet jou in de veranderde/andere situatie waardoor jij niet anders kan, en jij mag gaan zien dat de veranderde situatie ook mogelijk is, zonder desastreuze gevolgen, maar beter voor jouw innerlijke vrijheid, de innerlijke dialoog tussen denken en voelen wordt opgelost.
Door te vertellen wat er speelt als je terugkomt kan ik je uitleggen wat er nu plaats heeft gevonden, waardoor je 'de stap' en 'de healing' begrijpt en misschien het bewuste pad gaat zien van jou zelf in het geheel.

Mensen zoeken het vaak te ver. Het is 'zien' wat voor kansen het "normale leven" je biedt. Als je het niet ziet (je blokkades) dikt universal light healing het ff aan.💖🙋

 De behandeling vindt plaats in het bewustzijnsveld van de client, waarin zich de blauwdruk bevindt, plattegrond van het energetisch veld van de client.

 

Het aanwezig zijn van mijzelf in het bewustzijnsveld maakt de verbinding. Er kan energetisch contact ontstaan met andere lichtvormen, die door het contact handelingen kunnen verrichten, afgestemd op jouw energetische blauwdruk, waardoor de bewustzijnsgroei afgestemd is op jouw individuele pad terug naar je ware Zelf.

 

Het is jouw eigen uitgestippelde pad (blauwdruk), waar jij zelf de plattegrond van hebt gemaakt, waar je op wordt gezet. Hierdoor dient de ervaring zich aan, om bewust te worden van je automische handeling, om "het", naar eigen hartsgevoel/zielsgevoel, om te zetten, en zo jouw eigen richting te volgen, terug  naar de Bron.

 

De vorm is er om de Bron te ervaren,

" de bewustwording" om de weg terug te vinden. Ziektes

 

Op Aarde zouden er helemaal geen ziektes hoeven te zijn.

 

Ieder mens maakt in de loop van zijn leven crisissen en  veranderingen door waarbij zich ziektes kunnen ontwikkelen.

 

Wat een ziel probeert te zeggen met een ziekte is: ik ben ontevreden met het leven zoals het nu is, ik wil het graag anders, maar ik durf deze verandering niet aan.

Iedereen kent fases in zijn leven waarin zich symptonen van een ziekte voordoen en waarbij hij vanzelf een verandering in zijn leven aanbrengt door een andere instelling ten opzichte van een slepende kwestie aan te nemen of door een nieuwe beslissing te nemen, waardoor hij de crisis te boven komt. Door deze veranderingen wordt de levenssituatie weer ontspannen en de helende krachten van het lichaam zorgen ervoor dat hij op natuurlijke wijze gezond wordt.

 

 Universal-light-healing helpt bij het bewust worden van patronen waar je zelf niet uit komt.

 

Als je jezelf aan het ontwikkelen bent naar een groter bewustzijn kom je regelmatig punten tegen waar je niet verder komt omdat je het niet ziet.

 

Universal-light-healing laat je ervaren waar de "blind spot" zit.

 

Soms gebeurt dit wel eens spontaan en ben je een ervaring rijker in je bewustwording. Je ervaart het vaak maar een keer heel intens, om die "blind spot" even goed te ervaren (voelen).

 

Dit zijn vaak de punten waar het inzicht ERVAREN wordt en wat je kunt gaan ontwikkelen in je leven tot het gesetteld is. Hierdoor kun je weer een stapje verder met je zelfontwikkeling. Maar soms kun je er niet bij omdat je vast zit in een patroon dat voor jou even niet zichtbaar is.

 

Die punten die je even ophouden, zijn de punten die de universal-light-healings los maken om ze te laten zien of voelen. Hierdoor wordt de vicieuze cirkel waar je inzit heel duidelijk en makkelijk te doorbreken, omdat er voelbaar iets in je energie wordt gedaan waardoor je ware zelf reageert, en niet de gemaakte persoonlijkheid.

Dit kan in dezelfde week plaatsvinden door gebeurtenissen die de kracht in jezelf openen in jouw reaktie of handeling, en tevens synchronisatie van gebeurtenissen die je Nu nodig hebt om te ontwikkelen in groei.

 Het is aan jou om hiervan bewust te blijven en zo de veranderingen in je leven te settelen zodat je verder kan met de volgende stap in bewustwording.

 

Zo kunnen de healingen je helpen met het vergroten van je bewustwording op de weg terug naar je ziel.

 

Want vanuit de ziel leven is het zelfgenezende vermogen openen hier op aarde.

 

Als alles vanuit de Ziel werd gedaan zouden er geen blokkades en ziektes zijn.BEHANDELING:

Duur:  ongeveer 2 uur, met voor-en na-gesprek

de healing zelf duurt  een half uur .

TARIEF: 35 euro (graag contant betalen)

 

Tevens kun je een AFSTANDS-HEALING aanvragen, na een bezoek in de praktijk te hebben gehad.

De kosten zijn 20 euro

 

Duur: 30 minuten

 

Hiervoor vraag ik wel een recente selfie, die je bij je mail of app mee kunt sturen.

(en je hoeft er niet knap op te staan hoor :)).

Deze heb ik nodig om mijzelf op jou in te tunen.

Het zou fijn zijn als je kunt vermelden wat jouw reden voor de healing is.

__________________________________

Mensen vragen vaak of ze ook alleen afstandshealing kunnen nemen. Dat kan wel, maar een persoonlijke kennismaking is voor beide partijen vaak wel prettiger.


Gewoon omdat de eerste keer een hoop gezoek, en uitleg, naar jouw verschillende ervaringen in het leven vergt.   


De koppelingen, die gemaakt worden in je energieveld, hebben soms meer basis nodig om begrepen te worden.


Het is niet altijd de koppeling naar het huidige probleem die gemaakt wordt,maar misschien het onderliggende probleem dat eerst behandeld wordt voor inzicht.


Veel stukken hangen samen met elkaar, of blijven bestaan omdat de onderliggende zaken niet aan de orde komen met afstandshealing. Dit kost vaak veel tijd en persoonlijke aandacht.


Die aandacht kan specifieker gegeven worden in de praktijk. Wat wel bevordelijk is voor een groter begrip.


Dat is dus de reden waarom er voor het 1e contact om een persoonlijke kennismaking wordt gevraagd.


Liefs Patricia Hollaar.


(voor mensen met Breda-pas valt een regeling te treffen)