Buitenaardsen, lichtwezens

 

Is het zo belangrijk om te weten hoe ze eruit zien, hoe ze heten, waar ze vandaan komen?

 

Het allerbelangrijkste is te weten wie we zelf zijn, het herinneren van ons Zelf.

 

Deze reis, de zoektocht in onszelf zorgt uiteindelijk voor het weten, herinneren, en contact met de aliens en lichtfamilies. 

 

Zij kunnen jou niet helpen naar een hoger bewustzijn, waar zij zich bevinden. Zij zouden het, het grootste cadeau vinden, als jij die reis in jezelf zou maken om zo naar hun trilling te reizen.

 

Wat ze je wel kunnen geven, op je reis, is een ervaring hoe je volgende stap in je bewustzijn kan voelen. Maar het is aan jouw bewustzijn of dit ook bewust gevoelt wordt, in die ervaring. En als dit zo is , om van hieruit verder te gaan. Je ziet dus dat het altijd jouw keus is welke richting, of stap je maakt.

 

Zoek het licht van de liefde in jezelf en ervaar hoeveel hulp je dan krijgt op je reis. In alle vormen van liefde.

 

Deze bewustwordingservaring geeft universal light healing. Na de healing, ervaar je 'dat' stuk wat voor jou aan de orde is om inzicht in te krijgen. Dit bewerkstelligt een groei in je bewustwording, vanuit de ervaring.

 

'Universal light healing' zet je iedere keer in 'jouw blauwdruk'. Hierdoor kom je door je eigen emoties en gevoelens (ervaringen) steeds meer in verbinding met 'het veld', het multi-dimensionale.Er is een afspraak gemaakt met het universum door jou, een blauwdruk (dit is de plattegrond van jouw hele bestaan in alle vormen).

 

Het is de universele energie die je plat legt, dus het is niet de universele energie die je geneest.

Het is "het zelfbewustzijn" op dat moment dat geneest.

Inzicht of verandering van gedachtepatronen zijn nodig, dit is waar ziektes voor bestemd zijn, om je naar jouw grotere bewustzijn te sturen.

 

Genees je, dan verander je iets in jouw geestelijke gewaarwording. Dit kan ook acceptatie zijn (terwijl de beperking nog aanwezig is). Dit houdt je op de plek waar je moet zijn naar een groter bewustzijn.

 

Verander je niks en genees je toch, grote kans dat het weer terugkeert. Of je hebt je les geleerd waarvoor je beperking nodig was.

 

Alles is om je te laten groeien, in ervaringen, naar een groter plan.

 

Universal light healing helpt je door;

* healing waarmee je 'in de ervaring' komt die nodig is voor verandering, het normale leven krijgt een wending    die nodig is voor patroondoorbreking ten gunste van jouw zielenpad.

* coachen naar bewustwording van de veranderde ervaring, waardoor het inzicht komt.