Liesbet Van de Weyer raadt Universal-light-healing aan.

Ma 10 Sept 2018 ben ik op consult geweest bij Patricia Hollaar voor een Light Healing, het is een Ongelooflijke Dame, warm van Hart en Ziel.
De reden waarom ik ...dit consult heb laten doen is om ook eens de ervaring met mijn eigen Lichaam en Geest te ervaren want zoals jullie ook weten lopen er veel kwakzalvers rond op deze aardbol.
Ik kan jullie voor 100 % verzekeren dat Patricia één en al Puur Natuur is het was een ongelooflijke ervaring!
Ik heb dingen gezien zoals grootte en kleine lichtwezens, 3 dementionale patronen, zelfs de Grieks God Zeus is voor mij verschenen, ik sta er nog steeds van versteld!
Haar omschrijving van heel dit gebeuren is in gewoon verstaanbare mensentaal, zonder tierlantijntjes, puur en zuiver.
Daarom Bedankt Patricia voor de zuivere bevestiging op hetgeen ik eigenlijk diep van binnen al wist 💋
Van de Weyer Liesbet
Geel, België


 

Nieuw bericht via je contactformulier op: https://www.universal-light-healing.com/contact/

Naam: Jeanine

Email: jeanine.vanbockryck@telenet.be

Bericht: Universal-light-healing is de place to be als je opzoek bent naar balans in je leven!! Patricia brengt je met zooo veel LIEFDEVOLLE ENERGIE in verbinding met "JOU LIEFDEVOLLE HARTSENERGIE"  wie "JIJ" diep vanbinnen bent!! Door de zuivere duidelijke LIEFDEVOLLE  FEEDBACK (verstaanbaar voor ieder mens)  heb jij krachtige tools in handen om zo dichter en dichter bij de "essentie van jou eigen ziel te komen" !
Patricia "LIEVE VROUW" dankjewel voor het groots cadeau in het Multi Dimensioneel Ont-waken ! Dit na 3 afstands healingen van 30 december 2019  tot 14 januari 2020
Sommige gevoelens die kun je niet uitleggen die kun je  all-èèn er-varen….!!

Namastè so much love

De gebruiker heeft de Privacyverklaring geaccepteerd. Datum/tijd: 2020-01-15 12:49:02 CET

 Hallo Patricia,

Wonder boven wonder gaat het beter met mijn arm. Ik kon vannacht bijna heel de nacht doorslapen en op mijn linkerschouder draaien ( en dat na een behandeling ).

 

Ik ben jou en de ' kosmos' erg dankbaar en zal je graag tzt. een rugmassage geven.

Dikke kus Jacqueline 

Patricia , een Warme Wijze Liefde-Volle Vrouw! Een geschenk op mijn pad. Na een healing en 2 afstandshealingen EN dit in 1 maand tijd , kwam ik in een grote schoonmaak van mijn ziel en mijn hele bewust-zijn. Van angst naar ver-trouwen dat zijn voor mij de sleutelwoorden waar ik ben door gegaan , wat een bevrijding , dank je wel super women voor je Liefde-volle begeleiding!

Warme Groet
Jeanine xxx

 


PH

 

Vandaag, 08:20

 

Afstandshealing.

 

Patricia is een hele lieve wijze humoristische vrouw. Daar ik te veraf woon, en door fysieke beperkingen,  doet zij bij mij healing op afstand. Mijn situatie is vrij complex. De eerste keer heb ik haar gecontacteerd omdat ik al drie maanden zo heel erge last had in mijn  rechter voet, wat uitstraalde naar heel mijn been. Ik kon er nauwelijks nog op lopen. Tijdens de heling was ik op bed gaan liggen, en ik voelde vanalles gebeuren. Oa dat er aan mijn rechterbeen werd getrokken (ik heb namelijk een scheefstand en rechterheup zit gedraaid) …mijn knie kraakte, stond rechter erna, mijn tenen krulden, ik kreeg meer doorstroming en het voelde warmer aan. Na de healing, was er veel last weg en kon ik beter stappen. Bij nog iets anders heeft Patricia inzichten gegeven waarmee ik aan de slag kan.

 

Bij de aanvraag van de tweede healing had ik zo last boven het staartebeen en rechterknie, voet heup die gedraaid zat. Patricia heeft er een healing op gedaan. Ik voelde mijn pols bewegen, kraakte en zat beter. Idem voet, been, heup. Ook aan nek occiput sleutelbeenderen. Alles zat rechter. Ik was even in slaap gevallen. Na de healing voelde ik mij ontzettend moe, ik kon niets meer doen. Ik ben dan gaan slapen, en heb de hele nacht heel diep doorgeslapen. Ook hier heeft P. inzichten gegeven over iets anders lichamelijks waar ik last had.

 

Gisteren had ik zo erge last aan de zij kant van mijn rug, zo verder naar mijn zijde. Bij de geringste beweging brulde ik van de pijn (dan moet het al heel erg zijn bij me) …Ik kan nauwelijks van een stoel recht staan, en kon niet in één keer volledig recht staan of ik brulde van de pijn. In bed kon ik me met veel moeite en pijn draaien. Een klein kuchje, proberen diep te ademen, … bij dit alles .. brullen van de pijn… Daar het zo erg was en ik niet meer uit de voeten kon, heb ik P. gecontacteerd. Zij heeft er een healing op gedaan. Deze keer werd er aan mijn linkerbeen getrokken, ik had een enorme scheefstand waardoor de spieren strak gaan staan en ook de wervels. En ook door constipatie kreeg ik extra druk daar. Tijdens de healing voelde ik bijna tegelijk mijn sleutelbeenderen lager omen, en aan mijn rechtervoet been en vooral rechterknie heel veel beweging gekraak, waarbij mijn knie en knie schijf veel rechter kwam. Ook aan de kleine kootjes (gewrichtjes) van de tenen van mijn rechtervoet krulden en kraakten waardoor ik veel betere doorstroming en warmte voelde.

 

Ik ben toen blijven liggen na de healing, er gebeurde nog van alles. Nadien toen ik op stond en rondwandelde, voelde dat ik rechter stond en mijn voeten de grond meer raakten.

 

De last en de pijn waren beter, alleen aan de zijkant van mijn romp had ik toch nog wel vrij veel last.

 

De dag nadien voelde ik het doorheen de dag steeds beter worden. Ik kon weer meer stappen en vanalles doen. Het ergste is voorbij. We zijn nu een dag verder, heb nog last aan die zijde maar weer een stukje beter.

 

De healing werkt nog drie dagen door … dat merk ik echt zo ….

 

 

 

Ik ben Patricia heel dankbaar dat zij mij bij deze drie healingen telkens in één keer de meest extreme last en pijn weghaalde. Het was niet zomaar een beetje pijn maar echt wel extreem soms of met extreme gevolgen. Ook de inzichten helpen je vooruit, als je er mee aan de slag gaat tenminste.

 

Zo zie je maar dat een healing op afstand ook heel wat kan doen.

 

 

 

Dankbare liefdevolle groetjes aan een mooie vrouw en Ziel Patricia.

 

 

 

Anoniem (vrouw, België)

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Goedemorgen Patricia,

Nog bedankt voor de unieke healing gisteren. Ik ben nog steeds onder de indruk hoe goed jij alles aanvoelt en ben blij met jouw verbinding met de Et's. Ik ben goed en rustig naar huis kunnen rijden nog nagenietend. Het voelt echt als thuiskomen. Ik voelde me wel moe s'avonds en heb vannacht heel goed geslapen maar heb het gevoel dat ik ergens heb gewerkt vannacht want voel me nu nog heel moe.Vermoedelijk is het de integratie van wat er gisteren is gebeurd. Allemaal ok. Jij bent een heel fijne vrouw en ik ben blij dat ik je heb leren kennen.

Vele groetjesHallo Patricia,

Ik wil even terugkomen op de Et-healing die je mij afgelopen dinsdag gegeven hebt.

Allereerst viel mij op dat ik tijdens de behandeling in een heel diepe rust raakte. Je zal dat wel gemerkt hebben. Ik vond dat heel aangenaam. Ik had de indruk dat tijdens de behandeling terwijl ik in die diepe rust was er zich een aantal vage beelden aandienden. Niet duidelijk genoeg om te beschrijven. Hoogstens dat ik in een mistige omgeving onduidelijke blauwgroene en roze vormen waarnam, maar helder is me dat niet. Wat ik ook fijn vond is het gesprek dat we daarna hadden. Dat heeft me goed gedaan.

 

s 'Avonds was ik heel erg moe en ben toen vroeg naar bed gegaan. Ik heb die nacht voor mijn doen redelijk goed geslapen en wat me verbaasde was dat toen ik wakker werd ik nauwelijks last had van de depressie of angsten waar ik sinds een paar maanden mee worstel. Ook gedurende de dag voelde ik me beter dan ik me sinds lang ervaren heb. Voor een deel zal die betere stemming verklaarbaar zijn door een goede nachtrust. Maar zowel goede nachtrust en betere stemming? Ik vond het toch opmerkelijk.

Harstikke bedankt en zoals gezegd, ik vond het heel aangenaam en bijzonder.

 

Henk

 Hallo Patricia

Het is onmiskenbaar, maar ik ben er vrijwel zeker van dat de depressie aan het veranderen is. Ik durf nog geen oplossen te zeggen. Daarvoor zijn de afgelopen maanden te ingrijpend geweest en nog te vers in mijn herinnering. Maar dat er veranderingen plaats vinden door jouw/jullie healing, daar kan ik niet meer omheen. Vandaag kon ik weer echt, sinds lange tijd, genieten van het mooie herfstweer en van het naar de markt gaan. Ben ook weer even bij de Bommel geweest, bak koffie gedronken en met wat mensen gepraat. Dat heb ik heel lang gemeden omdat ik geen zin had in de reacties en eindeloos uitleggen wat ze toch niet begrijpen. Ja. Die Estra Terrestrials ! M'n voorbehoud is niet helemaal weg, maar ik sta er nu wel voor open. Rationeel kan ik het ook wel inpassen. Zelfs de wetenschap, met name de kwantumfysica , gaan uit van het bestaan van meerdere dimensies en parallelle werelden. Waarom dan geen parallelle beschavingen? Ik ga er in ieder geval meer over lezen.

 

HenkHoi Patricia.

Dank je wel voor deze fijne dag. Wat hebben wij heerlijk gepraat over van alles, spiritueel gebied. ET's, onze ervaringen, bewust worden. Weer leven vanuit gevoel en weten zonder je hoofd te gebruiken. En dan de behandeling, mijn borst werd warm, zwaar, heel zwaar. Bij mijn hals ging energie rond draaien, heel apart gevoel. Ik zakte steeds verder weg , plotseling terwijl ik lag, zag ik op de hoogte van mijn buik mijn gsm rechtopstaand en ging over, je ziet dan rood groene cirkel. Ik was helemaal suf kon moeilijk opstaan. Wilde effe naar buiten, iets wat ik anders alleen zou denken en nu zei ik het gewoon. Later toen we beneden verder praatten over van alles zag ik plotseling Patricia's facebook foto helemaal verlicht in een flits voor me. Lijkt wel of ik beelden ga zien, heel apart. Bedankt voor deze fijne dag. Groetjes Rene Gieltjes. (je mag dit bericht natuurlijk op je site plaatsen.) 

Sessie en behandeling bij Patricia.

 

Ik heb het al een tijdje uitgesteld om een energetische behandeling te boeken bij een goede vriendin van me. 

Zo mocht het zijn dat ik haar weer heb kunnen bezoeken en we hebben altijd veel met elkaar bij te praten, over elkaars spirituele groei en ervaringen die we hebben opgedaan. Ik zag aan haar dat ze helemaal straalde, ze is nu eindelijk in haar element met haar spirituele werkzaamheden en dat straalt ervan af. Dit doet me oprecht goed want zij is een voorbeeld voor mij en hoezeer ik haar advies/liefde nodig heb om te kunnen (vol) groeien in mijn missie. Naast heldere inzichten die ze samen met haar spirituele kaarten (Multi-dimensionale kaarten deck) geeft, kijk ik er altijd verlangend naar uit om me over te kunnen geven aan de Multi-dimensionale healing die ik daarna onderga.

 

Ik voel me daarin gesterkt, gesteund en zeer geliefd, alsof je in een warm ‘bad’ van totale onvoorwaardelijke liefde ligt. Ik zal je vertellen wat ik in deze sessie heb mogen ervaren.  

      

Ik voelde toen ik op de massagetafel lag gelijk dat er aan me ‘gewerkt’ werd, en ik gaf me over door in meditatie te gaan en me mee te laten voeren in de stilte. Meestal praat ik over wat ik voel en of mag ‘zien’ gedurende een sessie, maar nu wilde ik me ontspannen en wilde het in alle stilte ervaren. Ik kreeg in een gevoel dat mijn krachtbron (genaamd zonnevlecht) één van de chakra’s een enorme boost kreeg en veel meer open ging staan. Dat is een goed teken, omdat ik daar klaar voor ben. Ook voelde en zag ik (eindelijk) wazig de contouren van mijn etherische lichamen, en ik zag duidelijk de kleuren die daarbij verbonden zijn, zoals blauw, rood maar als een soort energie kleur, niet als een aardse kleur.

 

Ik mocht de contouren van de ‘lichtwezens’ zien in mijn meditatie, een kring van energie die mijn aura en mijn energietrilling opschonen en in balans brengen. Het is niet te omschrijven hoe dat voelt, ik voel me verbonden met Al Dat Is, genaamd God, de Bron. En het is alsof ik dan mag voelen en herinneren waar ik (Spirit) vandaan kom en dat geeft een intens sereen en vredig gevoel. Ik heb ooit een engelensteen gekocht bij een iemand die een engelen meditaties/healingen geeft en die heb ik   onder het kussentje waar ik met mijn hoofd op lag gelegd. Ik wilde de steen opladen met de energieën die aanwezig zijn en het zo mee kan nemen naar mijn ruimte thuis. Ik voelde daardoor dat er ook contact werd gemaakt met een Aartsengel en hij of zij heeft mij helemaal omarmd met zijn/haar ‘vleugels’ zodat ik daarin alle bescherming en liefde mocht voelen. Ik heb vaak gevisualiseerd dat ik wanneer ik het nodig heb en er ook om vraag, of ze me in de universele ruimte, het Heelal, me willen wiegen in een bedje van engelenveren of in hun vleugels, om een beetje het gevoel te krijgen dat ik ‘kan’ vliegen, maar meer voor geborgenheid en liefde. Die gedachte kreeg ik toen ik dit voelde en daarmee stuurde ik gelijk mooie witte rozen als dank naar alle engelen toe, waarmee ik ben verbonden in mijn leven.

 

Verder voelde ik dat er iets met mijn gezicht gebeurde, ik voelde en ‘zag’  een soort gouden gloed alsof er een soort masker op mijn gezicht werd geplaatst en ik was daar niet verbaasd over en was benieuwd ernaar. Ik laat altijd alles gewoon gebeuren, want na alle mooie, rijke en liefdevolle ervaringen hierin heb ik de volste vertrouwen dat ik me altijd totaal kan overgeven aan hun hulp en bijstand. De hele behandeling heeft maar een half uurtje geduurd maar we hebben allebei het gevoel alsof het veel langer duurde. Dit komt omdat de ‘tijd’ die we hier op aarde toepassen en kennen niets heeft te betekenen voor diegenen die dan aan het werk zijn en ons mogen bijstaan, je weet dat soms lijkt alsof de tijd stil staat of vliegt, dat heeft ermee te maken. De gouden masker heeft ermee te maken dat mijn brein, het denken een ondersteuning krijgt in spirituele zin om zo meer onderscheid te kunnen maken en dat ik daardoor zuiverder alles mag filteren, om het toe te passen in mijn spirituele groei. Een stapje voorwaarts dus en ik weet dat het een soort ‘link’ is waar ik altijd terug naar toe wanneer ik het gevoel terug kan halen door eraan te denken.

 

Wanneer ik dit alles zo opschrijf, lijkt het allemaal zo onwerkelijk daar ben ik me ook bewust van dat dit zo overkomt, maar dit is voor mij echt, mijn werkelijkheid zoals ik het ervaar. Dat wil niet zeggen dat het door anderen geloofd kan worden (of hetzelfde zal ervaren), dat hoeft niet, en het is daarom heel fijn wanneer je in contact komt met gelijkgestemden waarmee je dit alles kan en wilt delen.

 

Ik kan weer verder op mijn pad en voel me daar goed bij, wetende dat ik me geen zorgen hoeft te maken dat ik iets mis of iets ‘verkeerds’ doe, zolang ik naar mijn innerlijke stem en intuïtie luister kan er niets verkeerds gaan. Alles gebeurt volgens plan.

 Amel Msellemi aan Universal-light-healing

Er zijn van die dagen dat je even niet weer weet waar jij begint en ophoud, er gebeurd zoveel, dat je soms het idee hebt de weg even kwijt te zijn ( of misschie...n kun je die nooit kwijt zijn, maar lijkt dat alleen maar zo ;)) En dan kan een goed gesprek net zijn wat je nodig hebt......en daar staat Patricia altijd voor open! Uit het gesprek werd duidelijk dat een healing wel even nodig was en na een prachtige kaart te hebben getrokken, was het tijd voor stilte. Ik hoefde mij alleen maar over te geven aan het moment en al snel voelde ik warmte in mijn lichaam om precies te zijn rondom mijn zonnevlecht en vanuit daar naar mijn hart en keel.....Na de behandeling vertelde Patricia wat ze ervaren had, ze voelde/zag dat mijn grootste blokkade rondom veiligheid is ( angst om deze veiligheid los te laten, die ik zelf heb gecreerd)....Ik was ondertussen nog even aan het bijkomen van deze ontspannende ervaring. Na de behandeling nogmaals een kaart getrokken: revelation...Hoe mooi dat beide kaarten zo accuraat zijn en precies het thema aangeven in mijn proces ( op dit moment).

Ik wilde deze ervaring delen, omdat ik dankbaar ben voor de healing/ inzicht die ik heb mogen ontvangen.

Dank je Patricia!

Nieuw bericht via je contactformulier op: https://www.universal-light-healing.com/contact/

Naam: Linda 

Bericht: geen idee of dit de plek is voor een review of dat dit bedoeld is om een afspraak te maken, maar ik gok het er maar op

Wilde al een tijdje vertellen hoe mijn ervaring geweest is, maar het was er nog niet van gekomen.
Ik kwam Patricia en haar praktijk tegen op FB via een FB vriend en werd meteen intuitief ernaartoe getrokken. Zonder de website bekeken te hebben had ik in no time een afspraak gemaakt via messenger. Normaal durf ik zoiets eigenlijk niet zo snel, nu wel..dit puur op gevoel, en dat was goed!
Klopte ook. IK heb Patricia ervaren als zeer toegankelijk, lief, warm, gevoelig mens.
Voor de healing was er een fijn gesprek, ik zat in no time in tranen, dus meteen bij mijn gevoel. ze had wat opgeschreven over mij voor ik kwam. Ik was echt stomverbaasd, want dat klopte echt heel goed en zeer herkenbaar.
De healing zelf duurt een half uur, maar lijkt korter. Ik had mijn ogen dicht en liet alles over me heen komen. Op een gegeven moment voelde ik duidelijk een soort aanraking, iemand zat aan mijn linkerarm. Achteraf bleek dat dus niet Patricia te zijn....aan het eind van de healing een sterk gevoel van soort kramp, trekkend gevoel in mijn onderbenen.  Dat klopte dus kennelijk ook precies, omdat via mijn benen "iets" eruit getrokken werd. Beetje lastig precies te benoemen: oude overtuigingen, onnodige negatieve energie, zoiets...ik heb het iig heel duidelijk gevoeld en dat alleen al heeft veel indruk op me gemaakt. Ik heb nooit getwijfeld aan het bestaan van ET s, maar hun echt fysiek voelen is wel zeer indrukwekkend, ook al heb ik niks gezien. Na de healing volgde nog een fijn nagesprek, rust, empatie, herkenning en zo geweldig vind ik dat Patricia niet let op tijd!  Kaartjes getrokken die "toevallig" ook zeer van toepassing waren...natuurlijk geloof ik niet in toeval. al me al een zeer indrukwekkende bijzondere ervaring. Nadien was en ben nog een beetje beduusd van de ervaring, de rest van de dag voor me uit zitten turen. Mijn hoofd was wat leger ook daarna.
Ik kan dit echt aanbevelen en dat doe ik ook zeker binnen mijn kennis- en vriendenkring!! Een tweede afspraak staat nog op mijn planning.

De gebruiker heeft de Privacyverklaring geaccepteerd. Datum/tijd: 2020-07-16 16:30:35 CEST

Nieuw bericht via je contactformulier op: https://www.universal-light-healing.com/contact/

Naam: Linda 

Bericht: geen idee of dit de plek is voor een review of dat dit bedoeld is om een afspraak te maken, maar ik gok het er maar op

Wilde al een tijdje vertellen hoe mijn ervaring geweest is, maar het was er nog niet van gekomen.
Ik kwam Patricia en haar praktijk tegen op FB via een FB vriend en werd meteen intuitief ernaartoe getrokken. Zonder de website bekeken te hebben had ik in no time een afspraak gemaakt via messenger. Normaal durf ik zoiets eigenlijk niet zo snel, nu wel..dit puur op gevoel, en dat was goed!
Klopte ook. IK heb Patricia ervaren als zeer toegankelijk, lief, warm, gevoelig mens.
Voor de healing was er een fijn gesprek, ik zat in no time in tranen, dus meteen bij mijn gevoel. ze had wat opgeschreven over mij voor ik kwam. Ik was echt stomverbaasd, want dat klopte echt heel goed en zeer herkenbaar.
De healing zelf duurt een half uur, maar lijkt korter. Ik had mijn ogen dicht en liet alles over me heen komen. Op een gegeven moment voelde ik duidelijk een soort aanraking, iemand zat aan mijn linkerarm. Achteraf bleek dat dus niet Patricia te zijn....aan het eind van de healing een sterk gevoel van soort kramp, trekkend gevoel in mijn onderbenen.  Dat klopte dus kennelijk ook precies, omdat via mijn benen "iets" eruit getrokken werd. Beetje lastig precies te benoemen: oude overtuigingen, onnodige negatieve energie, zoiets...ik heb het iig heel duidelijk gevoeld en dat alleen al heeft veel indruk op me gemaakt. Ik heb nooit getwijfeld aan het bestaan van ET s, maar hun echt fysiek voelen is wel zeer indrukwekkend, ook al heb ik niks gezien. Na de healing volgde     nog een fijn nagesprek, rust, empatie, herkenning en zo geweldig vind ik dat Patricia niet let op tijd!  Kaartjes getrokken die "toevallig" ook zeer van toepassing waren...natuurlijk geloof ik niet in toeval. al me al een zeer indrukwekkende bijzondere ervaring. Nadien was en ben nog een beetje beduusd van de ervaring, de rest van de dag voor me uit zitten turen. Mijn hoofd was wat leger ook daarna.
Ik kan dit echt aanbevelen en dat doe ik ook zeker binnen mijn kennis- en vriendenkring!! Een tweede afspraak staat nog op mijn planning.

De gebruiker heeft de Privacyverklaring geaccepteerd. Datum/tijd: 2020-07-16 16:30:35 CEST

Nieuw bericht via je contactformulier op: https://www.universal-light-healing.com/contact/


Bericht: Hallo Patricia,

Ik zal hieronder een recentie voor je schrijven, ik wil dit doen onder mijn 2e geboortenaam en mijn meisjes naam: Maria Haans. Je kan dit dan kopieren en plakken.

Lieve Patricia,
Vanmorgen heb ik een healing van je mogen ontvangen, zoals ik je al zei, was dit een van de krachtigste healingen die ik ooit gehad heb!
Ik voelde dat er eerst dmv een grote draaiende beweging, van alles losgemaakt werd. Ik heb al jaren pijnlijke en verdikte spieren in mijn nek en schouders. ik voelde dat deze spieren gingen trillen en daarna werden deze zachter. Door de draaiende beweging werd alles afgevoerd.
Ik heb ook de kleuren goud en wit gezien, ik voelde deze energie binnenkomen op mijn kruin waarna alles gevuld werd met deze kleuren, ik voelde me meer in mijn lichaam komen, en kreeg een gevoel van stevigheid en krachtig zijn.

Ik ben jou en je helpers uit de lichtwereld enorm dankbaar en kijk met verwachting uit naar wat deze healing en begeleiding van de lichtfederatie mij gaat brengen!
Het was ontzettend fijn om bij je te zijn, je bent wijs en liefdevol!

Dank je en jullie wel!!
Liefs Maria Haans

De gebruiker heeft de Privacyverklaring geaccepteerd. Datum/tijd: 2020-10-06 16:16:55 CEST


Hey Patricia, ik merk heel goed de verandering na de mooie healing sessie. Zodra ik iets wil zeggen, merk ik dat ik signaal krijg om duidelijk te zijn vanuit mijn hart. Het voelt zoveel eerlijker naar mezelf en de ander. 

Waar uk normaal gesproken naderhand dacht " ik had eigenlijk dit willen zeggen" komt het nu op het moment zelf. Dat geeft zoveel rust en houdt mij dichter bij mezelf. Ik voel me vrijer 😃Dank je wel lieve Patricia! 💖

__________________________________

Afstandshealing, bij beknelling nekwervels
Afstandshealing, bij beknelling nekwervels

Pas per ongeluk op de site

https://www.universal-light-healing.com/

 terecht gekomen. Nieuwsgierig geworden, afspraak gemaakt. Blanco naar toe gegaan vandaag, wist niet wat te verwachten.  Wow wat een klik, wow wat snel naar de kern van een probleem wat ik niet benoemd had maar zeker aanwezig was. Vervolgens een bijzondere heling waardoor meteen verandering voelbaar was. Van half 11 tot half 4  ben ik bij Patricia geweest.Het werkt ook nu nog door. Het is zo speciaal dat ik het graag met jullie deel. Een geweldige ervaring en groot kado voor mezelf . 

Wat zijn er toch veel bijzondere en mooie mensen onder ons❤️

Hey lieverd :-)

Ik heb dit voor je geschreven ...  dit is mijn gevoel hoe ik de behandelingen heb ervaren. Soms zijn bepaalde ervaringen niet in woorden uit de drukken omdat we mogelijk daar geen woorden voor hebben in deze hoedanigheid.


Ik ben gewoon heel dankbaar met de ervaring van je behandeling, en ook met het contact ... gewoon tijdens onze chatjes ;-)


Inmiddels een paar maanden geleden voelde ik me zodanig verloren en geblokkeerd op zoek naar richting in mijn leven, dat ik alles even niet meer zag zitten. Via een post op facebook voelde ik me plotseling aangetrokken tot een website die onder de post stond. Ik voelde me geleid om hier te gaan kijken en de informatie over de website bracht me totaal in tranen. DIT was de hulp die ik nodig had. Ik voelde me ook echt gepushed (door mijn eigen Spirit World) om een bericht te schrijven, ookal merkte ik dat mijn bekritiserende ego me zei, ach ze heeft het vast te druk en ze doet liever niet alleen maar online.


De volgende dag had ik al een berichtje van Patricia.... én een afspraak. Ik ben zelf coach/trainer en behoorlijk kritisch als het gaat om hulp vragen, allergisch voor kwakzalvers  en vooral met 2 benen op de grond, altijd in diepgaand onderzoek bij mijzelf.

In het eerste e-mail contact voelde ik al gelijk een heerlijke warme, liefdevol-omarmende, ook eerlijke, nuchtere en vooral to-the-point benadering van Patricia. Een verademing, een zegening!


Het bewijs dat “afstand” niet bestaat werd voor mij geleverd tijdens de eerste behandeling (en gisteren wéér tijdens de tweede). De intensiteit van de warme, liefdevolle aanwezigheid van Patricia en haar team kún je gewoon niet missen. Ik ben zelf zeer visueel ingesteld, heb een goed contact met mijn fysieke aanwezigheid, en ik ervaar energetische berichten van het team vrij luid en duidelijk. 

Om alle persoonlijke ervaringen te omschrijven van wat er tijdens een behandeling gebeurd is voor anderen niet interessant. 

Wat ik zélf heel bijzonder vind is het nagesprek ... waarbij Patricia haar gevoelens uitlegd en wat zij zag en beleefde ....  wat volledig naadloos past bij de reis die ik zelf maakte terwijl ik me overgaf aan de behandeling.

Na de eerste behandeling voelde ik al hoe een enorm pakket overbodige ballast bij me weg is gehaald, waardoor er energie ging stromen en ik voelde hoe ik sterk als de nomade met haar wolf (die zij zag en die ik eigenlijk al kende) verder ging op mijn Pad. Hoe ik beter contact kon maken met mijn zelfbewustzijn, met een power die ik in me heb. En ook hoe ik veel meer mezelf mocht zijn, dat ik me mocht uiten met mijn gevoel en mijn inzichten. En vooral merkte ik in mijn dagelijks leven hoe de energie weer ging stromen.


De behandeling gisteren gaf noch een extra verdieping daarin, waarbij ik heel sterk voel hoe ik nu ook inderdaad die liefde voor mijzelf kan voelen, dat ik mijzelf mag vullen met die onvoorwaardelijke liefde, zonder het van een ander te verwachten; Hoe sterk mijn verbinding met mijn Spirit Team is, waarvan ik soms denk dat ik het verloren ben.  Dat het niet erg is een “kantje” te hebben .... alles is okey!

Ik kan alleen met héél mijn hart iedereen een behandeling met Patricia aanraden. Je krijgt eerlijkheid, geaardheid, een mega-liefdevolle omarmende benadering, hierdoor inzicht in je belemmerende patronen en heling op gewonde zielsdelen en een bijzondere innerlijke reis op weg naar harmonie en balans waar tijdlijnen en dimensies wegvallen en een poort naar andere frequenties open gaat.


Lieve Patricia,

Lieve groet van een enorm dankbare Annemieke

Hallo lieve mensen,


Zoals jullie misschien wel weten ben ik Eclectisch Hypnotherapeut en geef Quantum Healing Hypnose Sessies 🙂

Healer of hulpverlener zijn betekent niet dat je zélf nooit wat mankeert of behoefte hebt aan een stuk begeleiding bij bepaalde pijnstukken.


Ik krijg wel eens de vraag bij wie IK aanklop in zo een situatie ....

Door ervaring ben ik zelf héél kritisch (geworden) met mijn keuze voor begeleiding. Voor mij is het belangrijk dat een healer puur van hart is, duidelijk, liefdevol én direct, eerlijk en glashelder zonder ingewikkelde beroepstaal of labels ...


Gelukkig heb ik iemand gevonden die ik van ganzer harte aanbevelen kan. Haar naam is Patricia Hollaar-Prinse. Haar werkwijze heet Universal Light Healing en zij geeft direct inzicht in je proces, bewustwording van je energie en ze zet je als het ware weer op het Pad van jou essentie en intentie hier op Aarde.


liefs,

Annemieke Friedrichs