Liesbet Van de Weyer raadt Universal-light-healing aan.

Ma 10 Sept 2018 ben ik op consult geweest bij Patricia Hollaar voor een Light Healing, het is een Ongelooflijke Dame, warm van Hart en Ziel.
De reden waarom ik ...dit consult heb laten doen is om ook eens de ervaring met mijn eigen Lichaam en Geest te ervaren want zoals jullie ook weten lopen er veel kwakzalvers rond op deze aardbol.
Ik kan jullie voor 100 % verzekeren dat Patricia één en al Puur Natuur is het was een ongelooflijke ervaring!
Ik heb dingen gezien zoals grootte en kleine lichtwezens, 3 dementionale patronen, zelfs de Grieks God Zeus is voor mij verschenen, ik sta er nog steeds van versteld!
Haar omschrijving van heel dit gebeuren is in gewoon verstaanbare mensentaal, zonder tierlantijntjes, puur en zuiver.
Daarom Bedankt Patricia voor de zuivere bevestiging op hetgeen ik eigenlijk diep van binnen al wist 💋
Van de Weyer Liesbet
Geel, BelgiëHallo Patricia,

Wonder boven wonder gaat het beter met mijn arm. Ik kon vannacht bijna heel de nacht doorslapen en op mijn linkerschouder draaien ( en dat na een behandeling ).

 

Ik ben jou en de ' kosmos' erg dankbaar en zal je graag tzt. een rugmassage geven.

Dikke kus JacquelinePatricia , een Warme Wijze Liefde-Volle Vrouw! Een geschenk op mijn pad. Na een healing en 2 afstandshealingen EN dit in 1 maand tijd , kwam ik in een grote schoonmaak van mijn ziel en mijn hele bewust-zijn. Van angst naar ver-trouwen dat zijn voor mij de sleutelwoorden waar ik ben door gegaan , wat een bevrijding , dank je wel super women voor je Liefde-volle begeleiding!

Warme Groet
Jeanine xxx

 


PH

 

Vandaag, 08:20 

Mijn middag bij Patricia.

 

Ik voelde me helemaal leeg en uitgeput, zowel op lichamelijk als op geestelijk niveau en zo heb ik mijn lieve vriendin weer benadert voor hulp en raad.

 

Ik had een flinke tegenvaller en dat heeft mij heel veel energie gekost, het gevoel dat je niet gehoord wordt en dat je van het kastje naar de muur gestuurd wordt is iets wat vele mensen zullen herkennen. Vooral wanneer je te maken krijgt met een grote overheidsinstelling.

 

 In de meeste gevallen wanneer je ze vaker moet benaderen je het gevoel krijgt dat je als persoon machteloos staat, en dat je in hun ogen nummer zoveel bent die hun benadert met een klacht, of iets wil rechtzetten of geregeld wilt hebben en dit helaas maanden van je tijd en energie gaat kosten omdat er telkens iets niet goed wordt doorgeven of dat andere instanties niet goed meewerken.

 

En na ruim 3 maanden strijd en niet meer weten wat ik nog in Godsnaam kon doen ben ik bij Patricia gekomen om raad en heling. Eigenlijk meer in mijn ‘wanhoop’ God harder nodig had in dit drama.

 

En ik had het echt hard nodig dat ik weer terug in balans moest komen, ik wilde steun, kracht en liefde directer aan God te vragen zodat ik verder kon gaan. Niet te vergeten dat ik al veel om had gebeden.

 

Ik heb mijn antwoorden en raad gekregen en een stukje heling ondergaan. Ik voelde me daarna heerlijk opgelucht en beter in balans, en het doet je altijd goed wanneer je bij iemand je hart kunt luchten. Dus alle hulp die ik nodig had was ruim aanwezig.

 

 Ik ben altijd dankbaar dat er zulke mooie en liefdevolle helingen tot onze beschikking staan en dat ze door Gods kinderen worden uitgevoerd, want we zijn tenslotte allemaal Zijn kinderen, of je nu geloofd of niet.

 

Nu een paar weken later zit ik weer in een spirituele groei, ik ben ontvankelijk voor mooie ideeën, inspiratie en leiding vanuit mijn Hogere Zelf. Voor mij persoonlijk betekent dit dat God mij weer aan het ‘werk’ zet, om het allerbeste in  mijzelf naar boven te halen, te gebruiken en ermee te werken in mijn dagelijkse leven.

 

Ik heb via Jezus mijn weg naar God gevonden en sindsdien leeft hij in mijn hart en ziel. Ik waak ervoor dat ik altijd mijn weg terug vindt nadat ik weer eens ben afgedwaald of wanneer iets mij daarvan probeert af te leiden. Ik heb daardoor elke keer weer een belangrijke les ondergaan die in principe op hetzelfde neerkomt. Blijf je Jezus en God trouw en zo ook aan je Hogere Zelf? laat je jezelf verleiden door het materiële of andere aardse verleidingen die je handig wegleiden van je eigenlijke spirituele doel?

 

Ik weet van mezelf wanneer ik daarin ‘te ver’ kan gaan, of dat ik  mezelf zodanig wil perfectioneren (ben nu eenmaal geen heilige) dat ik  daarin mijn weg even kwijt kan raken. En dan moet ik mijn innerlijke kompas (God) weer raadplegen.

 

Nu zit ik weer op de goede weg, en dat voel ik ook. Al zullen er altijd wat hobbels op de weg verschijnen, het is aan mij hoe ik ze omzeil of dat ik die hobbel neem zodat ik mezelf kan verrijken met een andere nieuwe ervaring. Ik weet dat het altijd de moeite en inzet zal lonen juist omdat ik God in mijn hart meedraag. Hij laat me telkens weten en voelen dat ik er niet alleen voor sta.

 

Ik heb gisteren een indrukwekkende interview van een bekende (favoriete) acteur gezien en ik voel heel duidelijk aan waar hij naar toe wil met zijn boodschap. (Jim Caviezel testimony).

 

Hij smeekt en huilt bijna om je hart te openen voor Jezus en God binnen te laten en die ervaring op te doen, ik voel met hem mee en weet waar hij over praat omdat ik het zelf heb meegemaakt. Maar het ieder mens zijn eigen vrije wil om daarvoor te kiezen en of ervoor te gaan.

 

Met heel mijn hart en ziel bevestig ik dat ik zijn mening deel met het feit wanneer hij verteld dat ik liever mijn naam in de sterren (en in Gods boek) zie stralen voor wie ik ben (geweest) dan alle faam en rijkdom hier op aarde, wat het zeker niet kan evenaren.

 

 Op geen enkele manier is de mensheid in staat om dat gevoel van overwinning en glorie uit te drukken, dat kan alleen God en ik zelf heb daar een heel klein stukje van mogen ervaren. En zo heb ik mijn hart geopend voor Hem en ik heb er geen moment spijt van, integendeel juist. Ik heb al vele hele mooie zegeningen mogen ontvangen en ik weet zeker dat hij het allerbeste voor het laatst zal bewaren : - ))

 

Mijn dank aan mijn lieve vriendin Patricia, voor alles wat je voor mij heb betekent en hebt gedaan.

 

Tot een volgende keer.

 Goedemorgen Patricia,

Nog bedankt voor de unieke healing gisteren. Ik ben nog steeds onder de indruk hoe goed jij alles aanvoelt en ben blij met jouw verbinding met de Et's. Ik ben goed en rustig naar huis kunnen rijden nog nagenietend. Het voelt echt als thuiskomen. Ik voelde me wel moe s'avonds en heb vannacht heel goed geslapen maar heb het gevoel dat ik ergens heb gewerkt vannacht want voel me nu nog heel moe.Vermoedelijk is het de integratie van wat er gisteren is gebeurd. Allemaal ok. Jij bent een heel fijne vrouw en ik ben blij dat ik je heb leren kennen.

Vele groetjesHallo Patricia,

Ik wil even terugkomen op de Et-healing die je mij afgelopen dinsdag gegeven hebt.

Allereerst viel mij op dat ik tijdens de behandeling in een heel diepe rust raakte. Je zal dat wel gemerkt hebben. Ik vond dat heel aangenaam. Ik had de indruk dat tijdens de behandeling terwijl ik in die diepe rust was er zich een aantal vage beelden aandienden. Niet duidelijk genoeg om te beschrijven. Hoogstens dat ik in een mistige omgeving onduidelijke blauwgroene en roze vormen waarnam, maar helder is me dat niet. Wat ik ook fijn vond is het gesprek dat we daarna hadden. Dat heeft me goed gedaan.

 

s 'Avonds was ik heel erg moe en ben toen vroeg naar bed gegaan. Ik heb die nacht voor mijn doen redelijk goed geslapen en wat me verbaasde was dat toen ik wakker werd ik nauwelijks last had van de depressie of angsten waar ik sinds een paar maanden mee worstel. Ook gedurende de dag voelde ik me beter dan ik me sinds lang ervaren heb. Voor een deel zal die betere stemming verklaarbaar zijn door een goede nachtrust. Maar zowel goede nachtrust en betere stemming? Ik vond het toch opmerkelijk.

Harstikke bedankt en zoals gezegd, ik vond het heel aangenaam en bijzonder.

 

Henk

 Hallo Patricia

Het is onmiskenbaar, maar ik ben er vrijwel zeker van dat de depressie aan het veranderen is. Ik durf nog geen oplossen te zeggen. Daarvoor zijn de afgelopen maanden te ingrijpend geweest en nog te vers in mijn herinnering. Maar dat er veranderingen plaats vinden door jouw/jullie healing, daar kan ik niet meer omheen. Vandaag kon ik weer echt, sinds lange tijd, genieten van het mooie herfstweer en van het naar de markt gaan. Ben ook weer even bij de Bommel geweest, bak koffie gedronken en met wat mensen gepraat. Dat heb ik heel lang gemeden omdat ik geen zin had in de reacties en eindeloos uitleggen wat ze toch niet begrijpen. Ja. Die Estra Terrestrials ! M'n voorbehoud is niet helemaal weg, maar ik sta er nu wel voor open. Rationeel kan ik het ook wel inpassen. Zelfs de wetenschap, met name de kwantumfysica , gaan uit van het bestaan van meerdere dimensies en parallelle werelden. Waarom dan geen parallelle beschavingen? Ik ga er in ieder geval meer over lezen.

 

HenkHoi Patricia.

Dank je wel voor deze fijne dag. Wat hebben wij heerlijk gepraat over van alles, spiritueel gebied. ET's, onze ervaringen, bewust worden. Weer leven vanuit gevoel en weten zonder je hoofd te gebruiken. En dan de behandeling, mijn borst werd warm, zwaar, heel zwaar. Bij mijn hals ging energie rond draaien, heel apart gevoel. Ik zakte steeds verder weg , plotseling terwijl ik lag, zag ik op de hoogte van mijn buik mijn gsm rechtopstaand en ging over, je ziet dan rood groene cirkel. Ik was helemaal suf kon moeilijk opstaan. Wilde effe naar buiten, iets wat ik anders alleen zou denken en nu zei ik het gewoon. Later toen we beneden verder praatten over van alles zag ik plotseling Patricia's facebook foto helemaal verlicht in een flits voor me. Lijkt wel of ik beelden ga zien, heel apart. Bedankt voor deze fijne dag. Groetjes Rene Gieltjes. (je mag dit bericht natuurlijk op je site plaatsen.) 

Sessie en behandeling bij Patricia.

 

Ik heb het al een tijdje uitgesteld om een energetische behandeling te boeken bij een goede vriendin van me. Ik probeer meestal door middel van meditatie en engelen meditaties mijn innerlijke balans en energie terug aan te vullen. Nu voelde ik me vrij leeg en ‘beladen’ omdat ik de laatste tijd veel informatie heb opgezocht en boeken heb geraadpleegd. Ook weet ik van mezelf dat ik me er niet altijd bewust van ben om me constant af te sluiten en goed te gronden voor andermans energieën die in je aura kunnen blijven ‘plakken’. Vandaar dat ik elke dag wel de behoefte voel om even in de natuur te zijn en om de dingen van me af te kunnen ‘schudden’ en op te laden.

 

Zo mocht het zijn dat ik haar weer heb kunnen bezoeken en we hebben altijd veel met elkaar bij te praten, over elkaars spirituele groei en ervaringen die we hebben opgedaan. Ik zag aan haar dat ze helemaal straalde, ze is nu eindelijk in haar element met haar spirituele werkzaamheden en dat straalt ervan af. Dit doet me oprecht goed want zij is een voorbeeld voor mij en hoezeer ik haar advies/liefde nodig heb om te kunnen (vol) groeien in mijn missie. Naast heldere inzichten die ze samen met haar spirituele kaarten (Multi-dimensionale kaarten deck) geeft, kijk ik er altijd verlangend naar uit om me over te kunnen geven aan de Multi-dimensionale healing die ik daarna onderga.

 

Ik voel me daarin gesterkt, gesteund en zeer geliefd, alsof je in een warm ‘bad’ van totale onvoorwaardelijke liefde ligt. Ik zal je vertellen wat ik in deze sessie heb mogen ervaren.  

 

Ik uit mijn dank altijd voor hetgeen wat ik mag ontvangen, en sluit me af voor alles wat ik niet wil dat in mijn persoonlijke ruimte komt. Dat is een zeer belangrijk item voordat je een healing ondergaat. Het is simpel en doeltreffend maar belangrijk, wil je niet onbewust iets toelaten/meenemen wanneer je een energetische behandeling ondergaat. Of het nu reiki, magnetiseren of een Multi- dimensionale healing is, het is nodig voor mijzelf als bescherming, tenminste dat heb ik zelf ervaren en vanzelfsprekend geef deze ervaring ook door, mede omdat dit nogal eens over het hoofd wordt gezien. Ook al geloof je er niet in, ik voel het als een soort voorbereiding, net zoals je ervoor zorgt dat je fris bent door een douche te nemen voordat je bv naar de dokter gaat wanneer je een afspraak hebt. Baat het niet dan schaadt het niet, zo zie ik het.

 

Ik voelde toen ik op de massagetafel lag gelijk dat er aan me ‘gewerkt’ werd, en ik gaf me over door in meditatie te gaan en me mee te laten voeren in de stilte. Meestal praat ik over wat ik voel en of mag ‘zien’ gedurende een sessie, maar nu wilde ik me ontspannen en wilde het in alle stilte ervaren. Ik kreeg in een gevoel dat mijn krachtbron (genaamd zonnevlecht) één van de chakra’s een enorme boost kreeg en veel meer open ging staan. Dat is een goed teken, omdat ik daar klaar voor ben. Ook voelde en zag ik (eindelijk) wazig de contouren van mijn etherische lichamen, en ik zag duidelijk de kleuren die daarbij verbonden zijn, zoals blauw, rood maar als een soort energie kleur, niet als een aardse kleur.

 

Ik mocht de contouren van de ‘lichtwezens’ zien in mijn meditatie, een kring van energie die mijn aura en mijn energietrilling opschonen en in balans brengen. Het is niet te omschrijven hoe dat voelt, ik voel me verbonden met Al Dat Is, genaamd God, de Bron. En het is alsof ik dan mag voelen en herinneren waar ik (Spirit) vandaan kom en dat geeft een intens sereen en vredig gevoel. Ik heb ooit een engelensteen gekocht bij een iemand die een engelen meditaties/healingen geeft en die heb ik   onder het kussentje waar ik met mijn hoofd op lag gelegd. Ik wilde de steen opladen met de energieën die aanwezig zijn en het zo mee kan nemen naar mijn ruimte thuis. Ik voelde daardoor dat er ook contact werd gemaakt met een Aartsengel en hij of zij heeft mij helemaal omarmd met zijn/haar ‘vleugels’ zodat ik daarin alle bescherming en liefde mocht voelen. Ik heb vaak gevisualiseerd dat ik wanneer ik het nodig heb en er ook om vraag, of ze me in de universele ruimte, het Heelal, me willen wiegen in een bedje van engelenveren of in hun vleugels, om een beetje het gevoel te krijgen dat ik ‘kan’ vliegen, maar meer voor geborgenheid en liefde. Die gedachte kreeg ik toen ik dit voelde en daarmee stuurde ik gelijk mooie witte rozen als dank naar alle engelen toe, waarmee ik ben verbonden in mijn leven.

 

Verder voelde ik dat er iets met mijn gezicht gebeurde, ik voelde en ‘zag’  een soort gouden gloed alsof er een soort masker op mijn gezicht werd geplaatst en ik was daar niet verbaasd over en was benieuwd ernaar. Ik laat altijd alles gewoon gebeuren, want na alle mooie, rijke en liefdevolle ervaringen hierin heb ik de volste vertrouwen dat ik me altijd totaal kan overgeven aan hun hulp en bijstand. De hele behandeling heeft maar een half uurtje geduurd maar we hebben allebei het gevoel alsof het veel langer duurde. Dit komt omdat de ‘tijd’ die we hier op aarde toepassen en kennen niets heeft te betekenen voor diegenen die dan aan het werk zijn en ons mogen bijstaan, je weet dat soms lijkt alsof de tijd stil staat of vliegt, dat heeft ermee te maken. De gouden masker heeft ermee te maken dat mijn brein, het denken een ondersteuning krijgt in spirituele zin om zo meer onderscheid te kunnen maken en dat ik daardoor zuiverder alles mag filteren, om het toe te passen in mijn spirituele groei. Een stapje voorwaarts dus en ik weet dat het een soort ‘link’ is waar ik altijd terug naar toe wanneer ik het gevoel terug kan halen door eraan te denken.

 

Wanneer ik dit alles zo opschrijf, lijkt het allemaal zo onwerkelijk daar ben ik me ook bewust van dat dit zo overkomt, maar dit is voor mij echt, mijn werkelijkheid zoals ik het ervaar. Dat wil niet zeggen dat het door anderen geloofd kan worden (of hetzelfde zal ervaren), dat hoeft niet, en het is daarom heel fijn wanneer je in contact komt met gelijkgestemden waarmee je dit alles kan en wilt delen.

 

Ik kan weer verder op mijn pad en voel me daar goed bij, wetende dat ik me geen zorgen hoeft te maken dat ik iets mis of iets ‘verkeerds’ doe, zolang ik naar mijn innerlijke stem en intuïtie luister kan er niets verkeerds gaan. Alles gebeurt volgens plan.

 

Dit is een stukje van de tekst van een kaart die ik heb getrokken en hoe waarlijk toepasselijk het mijn Zelf (Ziel) weergeeft.

 

Hoe groot is het verlangen om jouw droom te verwezenlijken? Hoeveel pogingen heb je al gewaagd? Met regelmaat voel je dat je dichtbij bent, maar toch houdt iets je tegen om het neer te zetten. Alles is aanwezig en toch pak je het niet! Er is altijd een maar! Het is tijd om deze saboteurs (negatieve gedachten, onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen etc.) Los te laten. Hoe vreemd of moeilijk een keuze ook mag zijn, kun je er niet omheen dat jij je hart moet volgen! Dat wat jij wilt, valt Niet te Plannen of te bedenken, dus laat de controle los en spring!! Je zult versteld staan van de onmetelijke kracht die in je schuilt!

 

En vind ik het mooiste stukje, Overstijgen helpt je om alle controle los te laten en jezelf naar het ware Zijn te brengen!

 

De naam van mijn lieve vriendin en lichtwerker; Patricia Hollaar; Multi-Dimensionale Healingen.

 


Amel Msellemi aan Universal-light-healing

Er zijn van die dagen dat je even niet weer weet waar jij begint en ophoud, er gebeurd zoveel, dat je soms het idee hebt de weg even kwijt te zijn ( of misschie...n kun je die nooit kwijt zijn, maar lijkt dat alleen maar zo ;)) En dan kan een goed gesprek net zijn wat je nodig hebt......en daar staat Patricia altijd voor open! Uit het gesprek werd duidelijk dat een healing wel even nodig was en na een prachtige kaart te hebben getrokken, was het tijd voor stilte. Ik hoefde mij alleen maar over te geven aan het moment en al snel voelde ik warmte in mijn lichaam om precies te zijn rondom mijn zonnevlecht en vanuit daar naar mijn hart en keel.....Na de behandeling vertelde Patricia wat ze ervaren had, ze voelde/zag dat mijn grootste blokkade rondom veiligheid is ( angst om deze veiligheid los te laten, die ik zelf heb gecreerd)....Ik was ondertussen nog even aan het bijkomen van deze ontspannende ervaring. Na de behandeling nogmaals een kaart getrokken: revelation...Hoe mooi dat beide kaarten zo accuraat zijn en precies het thema aangeven in mijn proces ( op dit moment).

Ik wilde deze ervaring delen, omdat ik dankbaar ben voor de healing/ inzicht die ik heb mogen ontvangen.

Dank je Patricia!